NATIONALE 60 SECONDEN VIDEO-WEDSTRIJD
Organisatie door NOVA regio Midden Nederland ism
Flevo Lacus
Kruizemuntstraat 100
7322MA Apeldoorn
E-mail:
jan.tiberius@zonnet.nl

Apeldoorn, 1 februari 2006

Beste filmvrienden en filmvriendinnen

Op zaterdag 20 mei wordt de Nationale 60 seconden videowedstrijd gehouden in de Da Vinci zaal van het Aviodrome in Lelystad.
Vanwege de bijzondere locatie is er voor gekozen de wedstrijd in 2 dagdelen te houden. Hierdoor wordt een ieder in de gelegenheid gesteld tevens het Nationaal Luchtvaart Themapark te bezoeken. Een restaurant is aanwezig waar op eigen kosten kan worden geluncht.
We verzoeken jullie je leden in de gelegenheid te stellen op 20 mei mee te doen met deze leuke wedstrijd door hen deze folder, het inschrijfformulier en het wedstrijdreglement per e-mail toe te sturen en/of uit te reiken.

Het inschrijfgeld per film bedraagt € 8,00. Dit is inclusief één toegangskaart.
Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom, ook als men geen film heeft gemaakt maar wel geïnteresseerd is in het werk van anderen. De toegangsprijs is € 8,00.
Gelegenheid tot parkeren is ruimschoots aanwezig. Bezoekers aan de wedstrijd betalen een gereduceerd tarief van € 4,00 voor een dagparkeerkaart.

Het Aviodrome is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Met de trein naar Harderwijk of Lelystad en vandaar met buslijn 148.
Vertrektijden van de bus zijn vanuit Lelystad 9 minuten  over het hele uur (duur 10 minuten) en vanuit Harderwijk 8 minuten vóór het hele uur ( duur 22 minuten).

De zaal is open vanaf 9.30 uur en de opening is om 10.15 uur. De eindtijd is afhankelijk van het aantal ingezonden films, maar uiterlijk om 17.00 uur.

We rekenen op zowel een groot aantal films als een groot aantal bezoekers.

Met filmgroeten, namens het organisatiecomité

Jan Tiberius 

Inschrijfformulier
Wedstrijdreglement